Jeg troede ikke at min anatomi matchede Moody

Så har Veronica fra Ålborg haft fornøjelsen af at teste en af de helt store sællerter fra den tyske producent Fun Factory, nemlig super vibratoren Moody.

Så har Veronica fra Ålborg haft fornøjelsen af at teste en af de helt store sællerter fra den tyske producent Fun Factory, nemlig super vibratoren Moody.

Men selv om legetøjet i første ombæring ikke ramte 100 procent plet, så er Veronica helt overordnet pænt begejstret for den bløde og fleksible vibrator henvendt både hende, ham og parret.

Specielt efter at hun nu har fundet ud af, at produktet er designet til en noget anden form for stimulation end hun først testede vibratoren ud fra.

Fun Factory borger for høj kvalitet

Moody 1 – Det er altid spændende at finde ud af, hvad jeg skal teste, og da det gik op for mig, at Moody vibratoren var fra Fun Factory, så var jeg allerede pænt begejstret.

Jeg har nemlig flere produkter fra Fun Factory – og alle er de ret så lækre, har et flot design og er generelt af en meget høj kvalitet.

I det hele taget er Fun Factory et mærke, jeg rigtig gerne vil anbefale andre både kvinder og par, siger Veronica, som i forbindelse med testen af Moody umiddelbart troede, at vibratoren var blevet udviklet med henblik på at stimulere klitoris og G-punktet indvendig i skeden på samme tid.

Som man da også nemt, designet af vibratoren taget i betragtning, kan komme til at tro, men som altså ikke er tilfældet. Hvorfor Veronica af gode grunde havde en smule svært ved at få produktet til at ramme helt plet.

Hvorfor passer Moody mig ikke anatomisk?

– Lige gyldigt hvor meget jeg end forsøgte, så kunne jeg bare ikke få Moody til at ramme og stimulere klitoris og G-punktet på samme tid. Men måske var det bare mig? Måske er jeg bare anderledes indrettet dernede end andre kvinder? tænkte jeg helt automatisk efterfølgende.

Indtil det altså gik op for mig, at Moody ikke er en kombineret G-punkts- og klitorisvibrator, men derimod er udviklet til en række andre former for vibratorstimulation, både vaginalt og analt.

Men så er det i det mindste da ikke min anatomi, den er fuldstændig galt med, smiler Veronica, som – efter den lille indledende svipser – ellers kun har rosende ord til overs for den bløde og fleksible vibrator, som er en videreudvikling af den populære Fun Factory Stubby vibrator.

– Jeg har ikke testet Moody analt, men produktet er helt klart også egnet til den form for stimulation og lege, henvendt både ham og hende, som man da også kan udlede af kransen/stopklodsen for enden af den del af vibratoren, der er beregnet til at indføre.

Lækkert materiale og gode vibrationer

Når det gælder materiale, design og typen af vibrationsarsenal, Moody fra fabrikken i Tysklands side er blevet pumpet med, er der kun rosende ord fra Veronicas side af – og det nye stykke sexlegetøj i samlingen vil da helt klart også blive brugt flittigt fremover, er Veronica helt overbevist om.

– Jeg er ikke blevet mindre fan af Fun Factory ved at have fået mig en Moody.

Nok nærmere tværtimod. For vibratoren kan med stor fornøjelse benyttes til både indvendig som udvendig stimulation, men altså bare ikke til at ramme klitoris og G-punktet med på samme tid, har jeg nu erfaret, slutter den unge kvinde fra Nordjylland med et lunt glimt i øjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *