Veronica tester Fun Factorys Stronic Eins: Den selvstødende penis er mere effektiv end min bedste vibrator!

Veronica tester Fun Factory Stronic Eins
Veronica er dedikeret fan af Fun Factorys lækre og flotte sexlegetøjsprodukter. Så da det gik op for den unge nordjyde, at der var et nyt Fun-produkt på vej i posten, nemlig Stronic Eins fra Fun Factory, var det svært for hende at få armene ned igen.

Veronica er dedikeret fan af Fun Factorys lækre og flotte sexlegetøjsprodukter. Så da det gik op for den unge nordjyde, at der var et nyt Fun-produkt på vej i posten, nemlig Stronic Eins fra Fun Factory, var det svært for hende at få armene ned igen.

Og mindre blev den kønne kvindes begejstring over den nye og effektive dildo-pulsator ikke, da produktet blev vaginaltestet i selskab med en lige så effektiv såkaldt Womanizer. En ret fantastisk stimulations-kombi, ifølge Veronica, der især vil anbefale ”den selvstødende penis” til kvinder, der leger alene.

”Efterfølgende har jeg fået at vide, at Fun Factory kom på markedet med denne her såkaldte dildo-pulsatorer for noget tid siden. Men bedre sent end aldrig, har jeg nu altså også fået øjnene op for dette stykke sexlegetøj henvendt os kvinder, og ikke mindst selv fået mig en. Og lad det være sagt med det samme: Stronic Eins fungerer vildt godt for mig.

En del bedre end nogle af de mere almindelige vibratorer, jeg har” fortæller Veronica, som endnu engang er blevet overbevist om, at det er meget svært at finde sexlegetøjsprodukter til kvinder og par, der kan hamle op med udvalget hos Fun Factory.

Først i hånden, efterfølgende mellem benene

”Det betyder pænt meget for mig, at kvalitet og design, fra inderst til yderst, er helt i top. I hvert fald hvis produktet skal have topkarakter. Så allerede når jeg pakker et nyt stykke sexlegetøj ud, begynder jeg så småt at bedømme det – på både godt og ondt.

Og inden jeg for alvor begynder at teste, så bruger jeg altid god tid på at sidde med legetøjet i hånden. Hvor jeg vender og drejer produktet, føler på det og snuser til det. Og når det så er blevet ladet godt og grundigt op, så tjekker jeg altid lige, hvordan vibrationerne føles og fungerer.

Om vibrationerne, oplevet med min krop, umiddelbart er gode eller mindre gode” fortsætter Veronica, som til en begyndelse var en smule overrasket over, hvor ”voldsom” Stronic Eins var, da hun sad med pulsatoren i hånden.

”Legetøjet arbejder (støder) jo lige som en mand, uden at man selv behøver at give en hjælpende hånd med i projektet – og det skulle jeg da helt klart lige vænne mig til. Men fandt dog ret hurtigt ud af, at produktet fungerer endda rigtig godt for mig.

Innovativ motor-teknologi

Under produktbeskrivelsen af Stronic Eins her på Sexshop.dk kan du blandt andet læse følgende om den stødende dildo-vibrator/pulsator fra Fun Factory:

Inde i dildoen bevæger sig en innovativ motor-teknologi, som skaber de pulserende og stødende bevægelser. Pulsatoren er ergonomisk korrekt designet og er med sit enkle design og bløde kurver utrolig stilfuld og feminin.

Den har 10 forskellige pulserings-niveauer, og selv på det laveste niveau, hvor pulsatoren bevæger sig langsomt, er den meget stimulerende.

”Jeg kan seriøst ikke finde ret meget negativt at sige om mit nye Fun-produkt. Andet end måske lige, at pulsatoren ikke er specielt parvenlig. Forstået på den måde, at Stronic Eins gør hele arbejdet selv, når den først er blevet placeret i rette position.

Så egentlig skal man bare læne sig tilbage og nyde ”stød-behandlingen” – som i situationen gør manden i sengen arbejdsløs. Men så må man jo bare sætte ham til noget andet spændende imens” griner Veronica, der valgte at teste Stronic Eins solo – og umiddelbart også anbefaler produktet til kvinder, der ynder og ønsker at klare paragrafferne selv.

”Sidst men ikke mindst, så vil jeg anbefale, at man kombinerer brugen af Stronic Eins, som med sine frem-og-tilbage-stød stimulerer én indvending i vagina, med en god og effektiv klitoris-vibrator. Eller som jeg selv har prøvet og synes rigtig godt om, med en såkaldt Womanizer, som helt uden berøring stimulerer klitoris via pulserende trykbølger.

Så bliver det nemlig bare ikke meget bedre, kan jeg roligt love” slutter den kønne nordjyde. Læs også Veronicas test af Womanizer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *