Caroline tester LELO Smart Wand

Vi har været så heldige, at få Caroline med i vores fold af legetøjstestere. Hun fik tilsendt en LELO Smart Wand Large og her kan I læse om hendes indtryk og oplevelser med  dette skønne stykke legetøj:

Designet af indpakningen er enormt flot og stilfuld – ja bare fuldendt. Jeg kan personligt godt lide, at man får en lille taske, til at lægge produktet i efter brug, image1 (002)med. Selve designet på vibratoren er også helt igennem fuldendt. Det er faktisk det flotteste design, jeg nogensinde har set.

Vibratoren er lavet af ABS og silikone. Silikonen gør, at den rar at holde på. Silikonen gør det også behageligt, når vibratoren rør huden. Jeg synes, at vibratoren ligger vildt godt i hånden på grund af dens lidt bøjede håndtag. Det er vildt smart, at den har et bøjet håndtag. Når jeg bruger den, holder jeg på håndtaget, og styrer den derfra. Pasformen er helt i top!

Produktet larmer en smule, men slet ikke så meget, at det bliver irriterende. Jeg tror altid, at vibratorer vil larme lidt, men jeg er faktisk positivt overrasket over, hvor lidt den her larmer i forhold til hvor kraftigt, den kan vibrerer.

Vibrationerne er stærke og varierede, hvilket er så rart. Den har tre knapper og otte forskellige vibrationsmønstre. Den midterste knap justerer vibrationsmønstrene. De to andre knapper bestemmer, hvor voldsom vibrationen skal være, så man kan både skrue ned og op. Personligt er jeg mest til meget vibration, så jeg skruer altid helt op. Blandt de otte vibrationsmønstre kan man finde noget, der hedder SenseTouch teknologi, som gør, at vibratoren intensiverer vibrationerne, når den rammer huden.

Jeg synes, at denne her vibrator er meget funktionsvenlig. Normalt kan jeg bruge lang tid på at finde ud af, hvordan man bruger produkter. Og der er bare intet værre, end at have fået noget nyt legetøj, som man bare vildt gerne vil prøve, men så skal man først sidde og bruge lang tid på at finde ud af, hvordan produktet fungerer. Sådan er det heldigvis ikke med denne vibrator.

lelo-smart-wand-large-sort-2Jeg synes bestemt, at denne her vibrator rammer de punkter, som den er ment til at ramme. Den giver nogen enormt gode orgasmer, da dens vibration er så kraftig. Den har fået mig til at komme mange mange gange. Jeg plejer at onanere en gang om dagen, men nogen gange gør jeg det to gange på grund af, hvor fantastisk denne her vibrator er. Lige ved første øjekast ser den meget stor ud, og man tænker: Shit. Men den skal jo ikke op nogen steder, den skal kun stimulere klitoris. Jeg har hørt noget om, at den også kan bruges til at massere ømme muskler, da vibrationen er så kraftig. Jeg har aldrig haft en vibrator, der kan vibrere så meget som denne her. Og jeg elsker den! Jeg elsker meget vibration, det er bare det rareste.

Jeg skyndte mig at tænde for vibratoren lige idet, jeg åbnede den. Den snurrede lækkert, og der gik ikke mere end ca. et minut, og så var jeg i himlen

Med vibratoren får man en oplader, hvilket er så effektivt! Strømmen holder vanvittigt længe. Jeg har aldrig prøvet at bruge den, hvor den er løbet tør for strøm. Det er noget, som jeg virkelig synes, er et STORT plus! Vi har stort set alle sammen haft en vibrator og midt i, at vi bruger den, så går den ud for strøm. Det er det mest nederen senarie ever! Derfor synes jeg, at det er overdrevet nice, at denne her ikke, er gået ud en eneste gang under brug.

Produktet holder helt klart, hvad det lover og mere til endda. Jeg var positivt indstillet, inden jeg fik vibratoren, og jeg er kun blevet gladere, efter jeg har modtaget den. Den kan så mange ting. Men vigtigst af alt får jeg nogen fantastiske klitoris orgasmer ud af den, så den rammer lige præcis det, som den er ment til.

Jeg vil klart forsætte med at bruge vibratoren i lang tid endnu. Noget jeg kan anbefale er at proppe glidecreme på hovedet af vibratoren. Det gør altså, at man er mere våd, og jeg ved for mig selv, at jeg bliver mere opstemt af det.

Jeg vil klart anbefale vibratoren til mine venner og alle andre. Min generelle vurdering af vibratoren er, at den er helt igennem fantastisk. Der er ikke så meget andet at sige. Det er fantastisk at komme hjem efter en lang arbejdsdag, og bare kunne starte denne vibrator og falde ind i en helt ”anden verden”. Derfor vil jeg for første gang nogensinde give et produkt 6 ud af 6 stjerner. Hvis du er til meget vibration ligesom jeg selv, så vil du aldrig fortryde at købe denne her.

1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *