Jeg er en Womanizer pige!

Veronica, en af shoppens faste testere af sexlegetøjsprodukter til kvinder og par, er kæmpe fan af Womanizer. En ny type af klitorisstimulator, der stimulerer uden at berøre klitoris rent fysisk. Rigtig mange kvinder, herunder den kønne pige fra Ålborg, oplever kun dette som et stort plus.

Først fik Veronica øjenene op for den første Womanizer på markedet, som du kan læse hendes ret så rosende anmeldelse af her (link) https://www.sexshop.dk/blog/womanizer-anmeldelse/. 587443_womanizer_pro40_1Og som den store fan hun er af produktet, har hun nu også testet den nye og opdaterede version, nemlig Womanizer Pro40.

Jeg er en Womanizer pige

”Denne klitorisstimulator er noget helt for sig selv. Ved hjælp af trykbølger giver den en skøn, sugende fornemmelse på klitoris. Den sugende effekt giver en helt speciel følelse, der er meget anderledes fra en vibrators, og som kommer til at give dig et klimaks uden lige.

Du kan helt selv tilrettelægge dit nydelsesprogram, da Womanizer har hele otte forskellige stimulansniveauer, og du kan ligeledes nyde dig selv helt kontaktløst, på grund af det anvendte lufttryk.” kan du blandt andet læse i produktomtalen af den helt nye ”suge-puste-maskine”, der udløser orgasmer på stribe til kun flere og flere kvinder verden over.

SÅ langt er Veronica dog ikke kommet helt endnu, men klimaks er nærmere end nogensinde, som hun selv siger.

-Som jeg tidligere har fortalt, så har jeg aldrig opnået orgasme, men med Womanizer så nærmere jeg mig den første af slagsen, nogensinde. Og det kan jeg helt klart takke den meget anderledes og mere pirrende form for stimulation for. Målt op imod en mere traditionel vibrator, som vibrerer og masserer direkte på klitoris.

Og min kæreste er mindst lige så vild med stimulatoren som jeg selv er. For han kan jo for alvor både se og mærke på mig, at legen med Womanizer giver pote, smiler den attraktive studerende, som ikke holder sig fra at teste og bruge andre typer af sexlegetøjsprodukter. Men primært er hun altså en Womanizer-pige, som hun selv udtrykker det.

Nu kan jeg få forløsning

16106335_10209508726169057_920278052_o”Det tager fra 30 – 60 sekunder, før den for alvor tager fat. Det gælder om lige at slappe af og komme i den rette stemning. Men så sker der helt klart også ting og sager.

Det er et kæmpe fremskidt for mig, at jeg kan få forløsning med produktet – og forløsning opnår jeg nu hver gang, jeg benytter klitorisstimulatoren. Efter forløsningen har jeg fortsat denne her spænding der opbygges i kroppen, så en decideret orgasme er det formentlig ikke” fortalte Veronica, da hun i noget tid havde haft sin første Womanizer.

Jeg har svært ved at sige, om den første eller den nye version, Pro40, er bedst. Men så er det jo kun godt, at jeg nu har dem begge, og kan skifte lidt frem og tilbage imellem dem.

En af de store forskelle på de to er dog, at Womanizer Pro40 både har blidere og kraftigere stimulation end den ”gamle”.

Nu med endnu større stimulations spænd16106565_10209508726209058_1148880278_o

-Så er man til det helt blide, eller ovre i den anden grøft, til ekstra kraftig stimulation, så bør man helt klart vælge Pro-udgaven. Og så er designet på Pro40 også noget mere lækkert.

Alligevel er jeg ikke helt sikker på, om de ene eller den anden for mit eget vedkommende er bedst. Så lad mig nøjes med at sige, at de begge er rigtig, rigtig gode, slutter Veronica fra Ålborg, der en skønne dag nok skal opnå at få en orgasme, er hun sikker på.

Og det ville slet ikke undre hende, hvis det sker i forbindelse med brugen af netop Womanizer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *